Domov » Author Archives: admin

Author Archives: admin

JAVNO NAROČILO MALE VREDNOSTI

popisi-za-javno-narocilo tehnicne-specifikacije vzorec-pogodbe navodila-ponudnikom-in-obrazci-za-pripravo-ponudbe Bolj obsežno »

Nagradni natečaj za najlepše urejeno domačijo v občini

Praznik_buc_2014_(9)

Za najlepše urejeno domačijo v občini Središče ob Dravi, na temo jesen in buče. Z nagradnim razpisom želimo, da je naš kraj čim lepše urejen,predvsem v času našega praznika, katerega obišče veliko ljudi iz celotne Slovenije in širše. Tako bo prepoznavnost naše občine še večja. Ocenjevanje(ogled in fotografiranje) domačij bo 5 članska komisija izvedla v času od 01.09.- 05.09.2017. Fotografije ... Bolj obsežno »

Seznanitev javnosti z vsebino Osnutka Odloka o Krajinskem parku Središče ob Dravi

kp-sredisce

V prostorih Občine Središče ob Dravi, Trg talcev 4, 2277 Središče ob Dravi in na spletni strani http://www.sredisce-ob-dravi.si/ poteka od 13.07.2017 do 01.09.2017 seznanitev javnosti z vsebino Osnutka Odloka o Krajinskem parku Središče ob Dravi. K osnutku odloka so priložene Strokovne podlage za zavarovanje poplavnega pasu reke Drave na območju Občine Središče ob Dravi (Krajinski park Središče ob Dravi) s ... Bolj obsežno »

Spletna stran je v izdelavi

Slika spletne strani

Občinska spletna stran trenutno je v fazi izdelave. Do dokončne postavitve lahko dostopate do stare spletne strani na naslovu http://www.sredisce-ob-dravi.si/stara.php, kjer boste našli vse potrebne podatke. Za nastale neprijetnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Bolj obsežno »

Dan odprtih vrat Oljarne Središče ob Dravi

Praznik_buc_2014_(9)

Na tekmovanju je sodelovalo 13 ekip. Vsaka jed je bila unikatna. Pet članska komisija, ki ji je predsedoval gospod Jure………, je pri ocenjevanju glede na kriterije upo¹tevala pripravo delovne površine, osebno urejenost, usklajenost sestavin s predloženo recepturo, ustreznost okusa, pravilno uporabo kurišča in kotlička, potek dela, strokovnost pri pripravi jedi, čistočo in urejenost delovnega mesta ter izvirnost jedi in način ... Bolj obsežno »

Lokalne volitve 2014

volitve-2014

Na tej strani boste našli vse podatke o lokalnih volitvah v občini Središče ob Dravi. Bolj obsežno »

Razpis za sofinanciranje nabave gasilske opreme

občina središče ob dravi

Občina Središče ob Dravi objavlja razpis za sofinanciranje nabave gasilske opreme iz sredstev proračuna Občine Središče ob Dravi in iz požarne takse za leto 2014. Bolj obsežno »