Domov » Author Archives: admin2

Author Archives: admin2

Odprta prijava za delovno-učno izkušnjo v tujini

SLOVENIJA,LJUBLJANA ,29.5.2011.ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE, KRAJ KJER SE KONCAJO SANJE.FOTO/MAVRIC PIVK/DELO

V začetku prihodnjega leta bo skupina mladih med 18. in 35. letom, ki so brezposelni, se ne izobražujejo in ne usposabljajo, dobila priložnost za udeležbo v polletnem programu aktivnosti, ki zajema tudi delovno-učno izkušnjo pri delodajalcih v Nemčiji. Prijave so mogoče do 3. decembra, medtem ko se bo aktivnost začela  v začetku prihodnjega leta. Glavni cilj je, da se udeleženci vključijo ... Bolj obsežno »

Predlog proračuna za leto 2019

Proračun

Na podlagi 13. člena Statuta občine Središče ob Dravi (Uradno glasilo občine Središče ob Dravi št. 4/2016) je Občinski svet občine Središče ob Dravi na svoji 31. redni seji, dne 7. 11. 2018 sprejel sklep o potrditvi predloga Odloga o proračunu Občine Središče ob Dravi za leto 2019. Predlog Odloka je v javni obravnavi od 8. 11. 2018 do vključno ... Bolj obsežno »

Decembrsko obdarovanje otrok

Obdarovanje otrok

Občina Središče ob Dravi bo tudi letos zagotovila sredstva za decembrsko obdarovanje otrok od prvega leta starosti do vključno prvega razreda, ki ga bo organizirala in izvedla OŠ Središče ob Dravi, Vrtec Navihanček. Bolj obsežno »

Potopisno predavanje Kuba: na svoji poti

kuba-1

Krajevna knjižnica Središče ob Dravi vabi na potopisno predavanje Kuba: na svoji poti. Svoje vtise, popotniške izkušnje in dogodivščine bosta z nami delila Samo Žerjav in Anja Lukner. Se vidimo v prostorih Osnovne šole Središče ob Dravi v petek, 9. 11., ob 18. uri. Bolj obsežno »

Nakup opreme za tržnice v občinah Ormož, Središče ob Dravi in sveti Tomaž

stojnica

  Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija  iz  podukrepa 19.2 »Podpora za izvajanje operacij« za projekt: Načrt razvoja gospodarstva in dviga kakovosti življenja na območju LAS UE Ormož za obdobje 2017-2025 Bolj obsežno »

Odprtje razstave Malek 2018

vabilo-splet

Kolonija in razstava sta posvečeni domačinu, slovenskemu psihologu, parapsihologu in publicistu, začetniku duhovne revolucije, piscu meditacijskih knjig, zdravstvenemu pedagogu, profesorju esperanta, ljubitelju živali in vinogradniku, Martinu Kojcu. Bolj obsežno »

Print

V okviru prireditev, ki jih za spodbujanje razvoja slovenske glasbene ustvarjalnosti organizira Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD), je pred vrati že 23. tekmovanje godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla. To bo 10. novembra v Ormožu. Svečana podelitev nagrad najboljšim bo predvidoma ob 16.30 uri v Martinovem prireditvenem šotoru na Kerenčičevem trgu. Bolj obsežno »

Razpis za pridobitev pravice do uporabe blagovne znamke JERUZALEM SLOVENIJA

jeruzalem

Vlogo s prilogami dostavite do najkasneje ponedeljka 5.11.2018: – po e-pošti: info@tip-svtomaz.si – priporočeno po klasični pošti na naslov: Turistično informativna pisarna Sveti Tomaž, Savci 65, 2258 Sv. Tomaž – osebno po predhodnem dogovoru po telefonu 031 261 219 Turistično informativna pisarna Sveti Tomaž, Savci 65, 2258 Sv. Tomaž. Pridelke, prehranske izdelke, ki jih boste prijavili do 5.11.2018, prinesete v ... Bolj obsežno »