Domov » Author Archives: admin2

Author Archives: admin2

Vabilo občanom

center-ponovne-uporabe

Center ponovne uporabe je v Sloveniji razvil in udejanil idejo ponovne uporabe, zato vas vabimo, da  sem nam pridružite na dogodku ob Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov,                              v sredo, 22. novembra 2017 med 10.00 in 13. 00 uro                                            na Vrazovi ulici 9,CPU Ormož Udeleženci dogodka si bodo s pomočjo mojstrov ponovne uporabe izdelali nosilne vrečke iz odpadnega tekstila, ločevalne vrečke iz zaves ... Bolj obsežno »

Vabilo na martinov koncert

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

GODBA SREDIŠČE vas vabi na martinov koncert V SOBOTO, 18.11.2017, ob 19 uri v Sokolani Vabilo na martinov koncert Bolj obsežno »

Predlog proračuna za leto 2018

Proračun

Na podlagi 13. člena Statuta občine Središče ob Dravi (Uradno glasilo občine Središče ob Dravi št. 4/2016) je Občinski svet občine Središče ob Dravi na svoji 23. seji, dne 13.11.2017 sprejel sklep o potrditvi predloga Odloga o proračunu Občine Središče ob Dravi za leto 2018. Bolj obsežno »

Vabilo na komemoracijo

Komemoracija-1

                                                   OBČINA SREDIŠČE OB DRAVI                                                                                  in                                   OBČINSKI ODBOR  ZZB  NOV SREDIŠČE OB DRAVI                                      v sodelovanju z Osnovno šolo Središče ob Dravi                                                                             vabita                        NA KOMEMORACIJO OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE                                          V  PETEK, 27. OKTOBRA 2017, OB 12. URI        PRI ... Bolj obsežno »

Sredica številka 3 – september 2017

naslovnica-sredica-3-2017

Po vročini, ki nas je dolgo pestila, je mesec september prinesel prve ohladitve oz. osvežitve. V drugi polovici meseca avgusta so nas zapustile štorklje, dober mesec dni pozneje še lastovice. Poletni meseci so tako hitro minili in zadišalo je po jeseni … V Središču (zmeraj mislim prebivalce vseh vasi naše občine ) pa je bilo navkljub vročini čez poletje pestro. ... Bolj obsežno »

Sredica številka 2 – junij 2017

naslovnica-sredica-2-2017

Ekološka zavest (odgovornih) občanov Poletje je tukaj. Visoke temperature kar vabijo k Dravi. Najpogumnejši so se kopali že pred mesecem dni. Takrat, ko se je občina preoblekla v mednarodno dirkališče in privabila radovedne obiskovalce od blizu in daleč. S svojimi vragolijami so poskrbeli, da je marsikdo zadrževal dah ob napetem spremljanju, ali bodo zvozili ovinke ali ne. Še pred dirkami ... Bolj obsežno »