Domov » Nerazvrščeno

Nerazvrščeno

Dan odprtih vrat

Prvič v zgodovini odpiramo vrata naše destinacije Jeruzalem Slovenija. Vabljeni. Dan odprtih vratPrenesi datoteko Bolj obsežno »

Razpis za delovno mesto – dokumentalist

Na podlagi 56 . člena Zakona o javnih uslužbencih (Uradni list RS, št. 63/07 – uradno prečiščeno besedilo, 65/08, 69/08 – ZTFI-A, 69/08 – ZZavar-E in 40/12 – ZUJF)  in 25. člena Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/13, 78/13 – popr. in 47/15 – ZZSDT) Občina Središče ob Dravi objavlja prosto delovno mesto:  DOKUMENTALIST Razpis za delovno ... Bolj obsežno »

Čiščenje okolja v občini Središče ob Dravi

Čiščenje bo potekalo po vaseh ob cestah in obcestnih jarkih. Smeti se bodo odlagale v za to določene vreče, ki bodo na razpolago na zbirnih mestih. V tej akciji se ne bodo zbirali kosovni odpadki od gospodinjstev. Akcijo čiščenja okolja  po posameznih vaseh bodo vodili in koordinirali predsedniki vaških odborov s pomočjo svetnikov Občinskega sveta. Več si preberitev priloženi datoteki. ... Bolj obsežno »

Vabilo na predavanje “Živeti s staranjem in boleznijo”

Center starejših občanov Ormož v sodelovanju s območnim odborom HOSPIC Maribor vabi na predavanje z naslovom živeti s staranjem in boleznijo, ki bo v torek, dne 15.03.2016 ob 1600 uri v prostorih centra starejših občanov Ormož (v prostoru fizioterapije) Bolj obsežno »

Akcija Alkohol – 0,0 šofer

V okviru nacionalne akcije Alkohol, ki poteka od 6. do 15. novembra ob martinovem ter od 1. do 20. decembra 2015 v prednovoletnem času, se izvajajo aktivnosti za zmanjševanje tveganja v prometu zaradi alkohola, ki jih koordinira Ministrstvo za zdravje. Bolj obsežno »