Domov » Obvestila

Obvestila

Čiščenje okolja v občini Središče ob Dravi

ciscenje-okolja

Čiščenje okolja v občini Središče ob Dravi v soboto, 18. marca  2017, od 9. do 12. ure. Čiščenje bo potekalo po vaseh ob cestah in obcestnih jarkih. Smeti se bodo odlagale v za to določene vreče, ki bodo na razpolago na zbirnih mestih. V tej akciji se ne bodo zbirali kosovni odpadki od gospodinjstev. Akcijo čiščenja okolja  po posameznih vaseh ... Bolj obsežno »

Obvestilo o deratizaciji

Deratizacija

Obveščamo vas, da bo Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Oddelek za DDD, Enota Murska Sobota, v mesecu marcu opravljal sistematsko deratizacijo /uničevanje glodavcev – miši in podgan/, na področju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Prosimo, da dovolite ekipam nemoteno delo in se ravnate po navodilih, ki jih dobite ob izvedbi akcije. Bolj obsežno »

Vabilo k prijavam za evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva 2017

vabilo-obcinam-za-eepa-2017

na pobudo Evropske komisije je letos že enajstič razpisana Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva, ki prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi, predstavlja najboljše podjetniške prakse, povečuje zavedanje o dodani vrednosti podjetništva ter spodbuja in navdihuje potencialne podjetnike. Bolj obsežno »

Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016 – 2019

prizma-prikazna-slika

Namen projekta je izvajanje izobraževalnih programov za odrasle, s katerimi želimo povečevati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje ter izboljšati temeljne in poklicne kompetence, ki jih potrebujemo zaradi potreb trga dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Namenjeni so zaposlenim z največ 5. stopnjo izobrazbe, predvsem starejšim od 45 let. V programe se lahko vključijo ... Bolj obsežno »

Bodi viden, bodi previden – pozor, pešci

bodi-viden-pesci

Pešci spadajo med ranljivejše udeležence v cestnem prometu, zato je njihova varnost ena izmed prioritet nacionalnega programa in preventivnih ter vzgojnih aktivnosti Javne agencije RS za varnost prometa (AVP), ki je nosilec nacionalne preventivne akcije za večjo varnost pešcev, kjer se posveča posebno pozornost uporabi odsevnih predmetov, pravilnem ravnanju v cestnem prometu in upoštevanju omejitev hitrosti v naseljih ter odstopanju ... Bolj obsežno »