Domov » Obvestila

Obvestila

Seznanitev javnosti z vsebino Osnutka Odloka o Krajinskem parku Središče ob Dravi

kp-sredisce

V prostorih Občine Središče ob Dravi, Trg talcev 4, 2277 Središče ob Dravi in na spletni strani http://www.sredisce-ob-dravi.si/ poteka od 13.07.2017 do 01.09.2017 seznanitev javnosti z vsebino Osnutka Odloka o Krajinskem parku Središče ob Dravi. K osnutku odloka so priložene Strokovne podlage za zavarovanje poplavnega pasu reke Drave na območju Občine Središče ob Dravi (Krajinski park Središče ob Dravi) s ... Bolj obsežno »

Obvestilo o delovnem času knjižnice

Knjižnica

Obveščamo vas, da od 1. julija do 31. avgusta 2017 knjižnica obratuje po poletnem delovnem času:  POLETNI DELOVNI ČAS (julij, avgust) Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož ponedeljek, torek, sreda, petek: 8.00-16.00 četrtek: 8.00-19.00 sobota: zaprto Krajevna knjižnica Središče ob Dravi sreda: 14.00-18.00 Krajevna knjižnica Sveti Tomaž sreda: 8.00-13.00  Vaši knjižničarji Bolj obsežno »

Pridobitev štipendije za deficitarne poklice!

stipendija

Na novo lahko štipendijo pridobijo le dijaki 1. letnikov,  ki so prvič vpisani v programe srednjega poklicnega izobraževanja in se izobražujejo za deficitarne poklice. Bolj obsežno »

Nujno obvestilo – ambrozija

ambrozija

V zadnjem času, se je na nekaterih njivskih površinah v naši občini, zopet množično pojavila AMBROZIJA, rastlina, ki je zelo nevarna za alergije in zdravje ljudi. Po veljavni državni Uredbi o zatiranju škodljivih rastlin, so lastniki zemljišč, kjer se ta pojavi, DOLŽNI ODSTRANITI rastline še v času razraščanja. Prosimo, da svoja zemljišča preverite in AMBROZIJO OSTRANITE ČIM PREJ, saj bo ... Bolj obsežno »

Pojasnilo za izbiro dimnikarja do konca meseca

dimnikar

Spoštovani občani in občanke  Obveščamo Vas, da kot uporabniki dimnikarskih storitev lahko  najkasneje do 30. junija s seznama dimnikarskih družb na spletni strani okoljskega ministrstva izberete dimnikarsko družbo za opravljanje dimnikarskih storitev na svojih malih  kurilnih napravah  za obdobje najmanj 12 mesecev. V primeru neizbire bo dimnikarske storitve izvedel nekdanji koncesionar. Zakon o dimnikarskih storitvah ne določa, da bi uporabnik ... Bolj obsežno »

Vabilo na komedijo “Vitezova šibkost”

muha-plakat-pokoncen-2

Gledališka sekcija Kulturnega društva Obrež vabi v petek, 2. junija, ob 19. uri, na komedijo Vitezova šibkost. Vsebino igre lahko preberete v priloženem gledališkem listu. Gostje: OŠ Središče ob Dravi z otroško predstavo “Koliko je ura?” in Vrtec Navihanček s pesmimi in deklamacijami. Vabljeni na zabavni večer v Dom kulture Obrež! Bolj obsežno »