Domov » Dogodki in novice

Dogodki in novice

Mednarodna dirka starodobnih dirkalnih motociklov Slovenija Classic TT 2017 v Središču ob Dravi že ta konec tedna

dirka-2017i

V Središču ob Dravi je že vse na red za moto dirko Slovenija Classic TT 2017. Podrobnosti so organizatorji predstavili na današnji tiskovni konferenci. Dogodek s pomočjo domače občine in številnih domačih društev organizira Društvo starodobnih vozil Središče ob Dravi. Dogajanje se bo po ulicah Središča ob Dravi odvijalo že to soboto in nedeljo. V soboto bodo od 15.30 do ... Bolj obsežno »

Čestitka za 1. maj

Prvi maj

Vsem občankam in občanom občine Središče ob Dravi čestitam za 1. maj. Jurij Borko – župan Bolj obsežno »

Vabilo na koncert ob materinskem dnevu

materinski-dan-5

Ženska vokalna skupina JUA vas vabi na koncert »želja« ob materinskem dnevu v soboto, 25.3.2017 ob 19. uri v cerkvi Svetega Duha na Grabah. Bolj obsežno »

Čestitka Občine Središče ob Dravi

cestitka-obcine-sredisce-1

Vsem občankam in občanom želimo sreče, zdravja in volje, da bi soustvarjali takšne trenutke, ki se jih boste ob letu z veseljem spominjali. Lepe božične praznike ter zadovoljstva polno prihajajoče leto 2017. Župan Jurij Borko z občinsko upravo in občinskimi svetniki Bolj obsežno »

Zdravje v občini 2016

nijz

Prikaz Zdravje v občini 2016 je namenjen pregledu ključnih kazalnikov zdravja v občini v primerjavi s slovenskim in regionalnim povprečjem. Podatke za našo občino najdete na spletnem naslovu: Zdravje v naši občini Več podatkov o zdravju pa najdete na spletnem naslovu: Podatkovni portal Zdravje v občini 2016 Bolj obsežno »