Domov » Dogodki in novice

Dogodki in novice

Nagradni natečaj za najlepše urejeno domačijo v občini

Praznik_buc_2014_(9)

Za najlepše urejeno domačijo v občini Središče ob Dravi, na temo jesen in buče. Z nagradnim razpisom želimo, da je naš kraj čim lepše urejen,predvsem v času našega praznika, katerega obišče veliko ljudi iz celotne Slovenije in širše. Tako bo prepoznavnost naše občine še večja. Ocenjevanje(ogled in fotografiranje) domačij bo 5 članska komisija izvedla v času od 01.09.- 05.09.2017. Fotografije ... Bolj obsežno »

Vabilo na praznovanje ob 130-letnici PGD Središče ob Dravi in dneva gasilcev

dan-gasilca-sredisce

Gasilska zveza Središče ob Dravi in PGD Središče ob Dravi vljudno vabita na praznovanje 8. dneva gasilcev GZ Središče ob Dravi in praznovanje 130-letnice PGD Središče ob Dravi, ki bo v soboto, 1. 7. 2017, ob 17. uri pri gasilskem domu Središče ob Dravi. Po slovesnosti sledi gasilska veselica s skupino Krokodili. Vabilo Bolj obsežno »

Praznik hladetine in prezvuršta

praznik-hladetine-2017-36

Turistično društvo Središče je s pomočjo občine Središče in društva  prašičerejcev, že sedmo leto pripravilo v okviru Praznika hladetine in prezvuršta na ogled razstavo in pokušino teh jedi. V kulturnem programu so nam zapele Ljudske pevke iz Obreža. Predstavil se je družinski band Perc. V prekrasnem, sončnem vremenu se je zbralo precej obiskovalcev. Na ogled je bila tudi ponudba kmetije ... Bolj obsežno »

ZAHVALA ORGANIZACIJSKEGA ODBORA OB KONČANEM »SLOVENIJA CLASSICTT 2017«

dirka-2017

V soboto, 20. in nedeljo, 21. 5. 2017 se je v Središču ob Dravi odvila 2. Mednarodna pozivna dirka starodobnih dirkalnih motociklov v okviru letošnjega Slovenija Classic TT 2017. Letošnji Classic je minil v športnem duhu, sončnem vremenu, odlični organizaciji in brez večjih poškodb. Dogajanje v dveh dneh je tudi letos privabilo številne ljubitelje motociklizma, ki so lahko spremljali različne ... Bolj obsežno »

Že 6. tabor gasilske mladine

Tabor gasilske mladine

PGD Središče ob Dravi letos že 6. leto zapored organizira tabor gasilske mladine, ki bo potekal 17. in 18. junija pri gasilskem domu Središče. Prijave se zbirajo do 2. 6.. Prijavnice lahko dobite tudi v tajništvu šole. Informacije – kontakt: 041 277 108 – Lea; 051 221 616 – Marko Bolj obsežno »

Mednarodna dirka starodobnih dirkalnih motociklov Slovenija Classic TT 2017 v Središču ob Dravi že ta konec tedna

dirka-2017i

V Središču ob Dravi je že vse na red za moto dirko Slovenija Classic TT 2017. Podrobnosti so organizatorji predstavili na današnji tiskovni konferenci. Dogodek s pomočjo domače občine in številnih domačih društev organizira Društvo starodobnih vozil Središče ob Dravi. Dogajanje se bo po ulicah Središča ob Dravi odvijalo že to soboto in nedeljo. V soboto bodo od 15.30 do ... Bolj obsežno »