Domov » Dogodki in novice » Dan odprtih vrat Oljarne Središče ob Dravi

Dan odprtih vrat Oljarne Središče ob Dravi

Na tekmovanju je sodelovalo 13 ekip. Vsaka jed je bila unikatna.
Pet članska komisija, ki ji je predsedoval gospod Jure………, je pri ocenjevanju glede na kriterije upo¹tevala pripravo delovne površine, osebno urejenost, usklajenost sestavin s predloženo recepturo, ustreznost okusa, pravilno uporabo kurišča in kotlička, potek dela, strokovnost pri pripravi jedi, čistočo in urejenost delovnega mesta ter izvirnost jedi in način postrežbe.

Zapisnik tekmovanja Kuhanje bučnega golaža

Na tekmovanju je sodelovalo 13 ekip. Vsaka jed je bila unikatna.

Pet članska komisija, ki ji je predsedoval gospod Jure………, je pri ocenjevanju glede na kriterije upoštevala pripravo delovne površine, osebno urejenost, usklajenost sestavin s predloženo recepturo, ustreznost okusa, pravilno uporabo kurišča in kotlička, potek dela, strokovnost pri pripravi jedi, čistočo in urejenost delovnega mesta ter izvirnost jedi in način postrežbe.

Rezultati ekip so naslednji:

Bronasta priznanja:

Klub traktoristov STEYR

Turistično društvo Breza Pragersko

Turistično društvo Mislinja

Srebrna priznanja:

Turistično društvo Središče ob Dravi

Varuške iz Stročje vasi

Turistična zveza Velenje

Medimurska grupa

Aktiv kmečkih žena Ormož

Zlata priznanja

Društvo za ohranitev starih običajev Lastnič

Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci

Kulturno društvo Lovrenc na Dravskem polju 3. MESTO

Občinska turistična zveza Maribor 2- MESTO

Turistično društvo Viničar Spodnja Polskava 1. MESTO

Cilj tekmovanja ni bila samo zmaga, temveč prijetno druženje ob izmenjavi izkušenj, klepetu in novih poznanstvih.

Središče ob Dravi : 6.9.2014