Domov » Obvestila » Povabilo Centra ponovne uporabe

Povabilo Centra ponovne uporabe

ŽELITE POSTATI AKTIVNI IN PRIPRAVLJENI NA TRGU DELA?

Ste že dlje časa brezposleni, prejemate denarno socialno pomoč, stari ste do 49 let in bi se želeli vključiti na trg dela?

Center ponovne uporabe je socialno podjetje s sedežem v Ormožu in omogoča vključenost predvsem ranljivim in težje zaposljiivim osebam.Vabimo vas k sodelovanju v programu socialne aktivacije, ki jo bomo izvajali v Ormožu za novo skupino udeležencev v drugi polovici leta 2018 ob podpori Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve ter enake možnosti in EU. Namen programa socialna aktivacija je vaša vključenost in pridobitev kompetenc, ki vas bodo približale na trg dela. V prvih dveh modulih bodo izvedene aktivnosti pripomogle k spoznavanju interesov in motivacije, v III. modulu pa se preko učenja z vključitvijo v delovne procese tudi pri drugih delodajalcih spremlja motivacija in pripravljenost za izhod na trg dela za zaposlitev. Zelo pomembno je, da v programu sledimo vašim željam, potrebam, možnostim. Odločitev za vključitev v program je na vaši strani.

Izvajamo tudi programe za usposabljanje težje zaposljivih na področju šivanja, tapiciranja, obnove pohištva in drugih obrtnih poklicev.

Lepo vabljeni na lokacijo Vrazova 9, Ormož in spoznajte družbeno koristne dejavnosti, ki jih izvajamo in v katerih lahko sodelujete tudi vi.

Kontakt: CPU Ormož 08 205 61 56, ormoz@cpu-reuse.com