Domov » Obvestila » V poznojesenskem času vas vabimo na raznolika druženja v ormoško knjižnico

V poznojesenskem času vas vabimo na raznolika druženja v ormoško knjižnico

Ponedeljek, 26. 11. 2018, ob 11. uri v ormoški knjižnici:
Izdelovanje lutk in sodelovanje pri lutkovni predstavi.
 Pridružite se ustvarjalnim srečanjem v ormoški knjižnici, ki jih vodi Ljuba Fišer.

Torek, 27.  11. 2018, ob 18. uri v ormoški knjižnici:
Literarni večer z Avgustom Demšarjem. Ob izidu devetega kriminalnega romana Otok, bomo v Knjižnici Ormož gostili Mariborčana Avgusta Demšarja. Z avtorjem detektivskih zgodb se bo pogovarjala Ana Janžekovič. Več tukaj.

Sreda, 28. novembra 2018, ob 16. uri v prostorih Krajevne knjižnice Sveti Tomaž:
Brezplačna delavnica izdelovanja ADVENTNIH VENČKOV iz naravnih materialov. S seboj prinesite vrtnarske škarje, sveče in umetne dodatke po vaših željah. Ves ostali material boste dobili na delavnici, ki jo bo vodil domačin Marko Viher.

Torek, 4. 12. 2018, ob 17. uri v ormoški knjižnici:
150 let Ormoške čitalnice: Predavanje filozofa dr. Mirana Puconje. Zgodovina ormoške knjižnice sega v leto 1868, ko je bila ustanovljena Narodna čitalnica v Ormožu. Ob častitljivi obletnici bomo prisluhnili predavanju poznavalca taborskega gibanja in identitete prleškega človeka. Več tukaj.

Četrtek, 6. 12. 2018, ob 17. uri v Beli dvorani Grajske pristave Ormož:
Gledališka predstava – Monodrama Devetsto. Po literarnem delu italijanskega pisatelja Alessandra Baricca jo je režiral Kristian Koželj,  ki igra tudi vlogo nekdanjega jazz trobentača, na klavirju pa se mu pridruži mladi celjski pianist Aljaž Šumej. Sledi slavnostna podelitev priznanj Bralne značke za odrasle. Več tukaj.

Vabljeni!