Domov » Obvestila » Božična Občina Središče ob Dravi

Božična Občina Središče ob Dravi

Za sodelovanje se prijavite preko e-naslova vanillacafe.sredisce@gmail.com ali osebno v lokalu Vanilla Cafe (potrebujemo Vaše ime in priimek ter naslov) na Kolodvorski cesti 6/b v Središču ob Dravi. Prijave zbiramo do 22.12.2018.

Vanilla Cafe

 Božična Občina Središče ob Dravi

Spoštovani občani!

 

Božično-novoletni prazniki, ki so pred vrati, nas kar silijo v premišljevanje o dobrem, o družini, o sreči, o življenju.

Odkar sem prišla v ta kraj, sem mnenja, da ima velik potencial. Izkoristimo ga torej! Ker sem zagovornik tega, da lahko prav vsak občan doprinese k razvoju in razpoznavnosti občine, Vas letos ponovno vabim k sodelovanju pri projektu Božična Občina Središče ob Dravi. Naj naša prelepa občina čarobno zasije še v siju prazničnih lučk!

Projekt letos piha svojo prvo svečko. Prvi odziv je bil res izjemen, verjamem, da bo letos še boljši! Zavedam se, da je včasih potrebne malo spodbude, zatorej sem tudi letos poskrbela za nagrade. Vanilla Cafe bo trem najlepše okrašenim domačijam podelil denarne nagrade, prav vsi sodelujoči pa prejmejo priznanja za sodelovanje.

Dejstvo je, da je v slogi moč, zato bomo pri projektu ponovno družno sodelovali z aktivnimi društvi.

Pa preidimo k navodilom:

* Za sodelovanje se prijavite preko e-naslova vanillacafe.sredisce@gmail.com ali osebno v lokalu Vanilla Cafe (potrebujemo Vaše ime in priimek ter naslov) na Kolodvorski cesti 6/b v Središču ob Dravi. Prijave zbiramo do 22.12.2018.

* 23. 12.2018 bomo vse prijavljene domačije/stanovanja fotografirali.

* Fotografije sodelujočih domačij bodo izobešene v lokalu Vanilla Cafe, kjer boste lahko tudi glasovali.

* Domačije, ki bodo prejele največ glasov, bodo razglašene in nagrajene 5. 1.2019.

 

Torej, dragi občani, stopimo skupaj ter nadaljujmo tradicijo – postanimo Božična občina!