Domov » Dogodki in novice » Prijava skupine na pustno povorko v Središču ob Dravi

Prijava skupine na pustno povorko v Središču ob Dravi

Spoštovani!

Leto je naokoli in pust že veselo trka na naša vrata. Tako nas v soboto, 22. 2. 2020, znova čaka prijetno in zabavno druženje na tradicionalni središki pustni povorki s pričetkom ob 14. uri pred občino Središče.

Zaradi lažje organizacije omenjene prireditve bi izkoristili priložnost, da vodje pustnih skupin na povorki, vljudno naprošamo, da bi izpolnili priloženi prijavni obrazec (ime skupine, število nastopajočih, kratka vsebina nastopa, naslov in podpis vodje skupine) in ga najkasneje do četrtka, 20. 02. 2020 do 12. ure oddali na mail:  tdsredisceobdravi@gmail.com.  Skupaj z obrazcem je potrebno oddati tudi želeno glasbo, v nasprotnem primeru si organizator pridružuje pravico do lastnega izbora glasbe med predstavitvijo skupine. Zaradi zapore na državni cesti bo čas predstavitve skupin omejen na max. 2 minuti, zato vas vljudno prosimo za vsebinsko kratko predstavitev skupine.

Obenem prosimo, da če boste pri mimohodu imeli glasbeno podlago, da vodja skupine na hrbtno stran prijavnega lista zapiše:

– naslov skladbe,

– avtorja besedila,

– trajanje skladbe (čas).

Te podatke potrebujemo, ker jih je potrebno prijaviti Združenju SAZAS in IPF.

Glede na to, da boste prijavni list poslali po elektronski pošti, vas prosimo, da se na dan prireditve oglasite v občinski stavbi, da prijavni list še podpišete in dvignete zaporedno številko.

Hvala in lep pozdrav.                                                                                          

                                                            UO TD Središče ob Dravi