Domov » Dogodki in novice

Dogodki in novice

POZIV OBČANOM – OSTANITE DOMA!

Spoštovane občanke in občani PODRAVSKE REGIJE Vem, večina prebivalcev najprej pri sebi “spet je en ta pametn k nekj klobasa”, toda število okuženih oseb raste tudi pri nas Podravski regiji, zato vas skupaj pozivamo k odgovornemu ravnanju in upoštevanju odlokov, ukrepov in navodil pristojnih. Vemo, da je težko ostati doma in “čez noč” spremeniti utečene vsakodnevne opravke izven doma. V ... Bolj obsežno »

Aktualne informacije v zvezi z novim koronavirusom

Da bi bili tudi na lokalni ravni čim bolje informirani gledo dogodkov v zvezi z novim koronavirusom, si preberite nekaj ključnih informacij v zvezi s širjenjem koronavirusa. Bolj obsežno »

Prijava skupine na pustno povorko v Središču ob Dravi

Spoštovani! Leto je naokoli in pust že veselo trka na naša vrata. Tako nas v soboto, 22. 2. 2020, znova čaka prijetno in zabavno druženje na tradicionalni središki pustni povorki s pričetkom ob 14. uri pred občino Središče. Bolj obsežno »

Voščilo

Vam iskreno voščijo – Župan Jurij Borko z upravo in Občinskim svetom Občine Središče ob Dravi Bolj obsežno »

Središki advent

Vabimo vas na decembrske dogodke, ki smo jih ob sodelovanju z našimi društvi in posamezniki ustvarili za vas. Naj zaživijo z vami, saj ste tudi vi del njih. Želimo Vam vse lepo v letu 2020! Jurij Borko, župan Središki-advent Bolj obsežno »